úterý 7. června 2011

pozvánka na futsal pro začínající hráče

Pozvánka na sportovní akci
Futsalový tým Avoy MU Brno vás zve na Seminář futsalu pro nevidomé pro začínající hráče i trenéry.

Kde: Bučovice, ZŠ Školní 710
Kdy: 5. až 6. července 2011
Vedoucí semináře: Msc. Gabriel Mayr
Sraz zúčastněných: 5. července 2011 ve 13:00, autobusové nádraží u Hotelu Grand, Benešova třída, Brno.
Cena semináře: zdarma.

Účastníci si sami hradí:
- stravu
- dopravné z Brna do Bučovic a zpět po oba dva dny,
- ubytování na jednu noc v Brně – rádi vám jej v případě vašeho zájmu zajistíme na kolejích Masarykovy univerzity za rozumnou cenu.
Program semináře
Brazilský trenér Gabriel Mayr vás za asistence trenérů brněnského družstva Avoy MU Brno seznámí s tímto populárním sportem a jeho úpravami pro nevidomé hráče. Ve stručnosti shrne základní pravidla a poté se již dostanete k ozvučenému míči. Vyzkoušíte si, jak jej vést, přihrát spoluhráči nebo vystřelit na branku. To vše za asistence vidících trenérů, kteří vám podají okamžitou zpětnou vazbu a pomohou se správným provedením všech technik. Dvoudenního semináře, který se bude konat v úterý odpoledne (14:30 až 17:30) a středu dopoledne (9:00 až 11:30) se zúčastní i nevidomí hráči Avoy MU Brno, kteří vám předají své zkušenosti a poradí, jak ten „kulatý nesmysl“ zkrotit.

Přijďte se s tímto sportem seznámit – máte jedinečnou příležitost poznat se s Gabrielem Mayrem, jedním z průkopníků českého futsalu pro nevidomé a trenérem ženského reprezentačního celku Brazílie, země, která je fotbalu i futsalu pro nevidomé zaslíbená. Seminář bude veden v anglickém jazyce, s překladem do češtiny. Více informací o futsalu pro nevidomé najdete na stránkách www.teiresias.muni.cz/futsal.
Přihlášení
V případě zájmu se přihlašte emailem (avoy.mu@gmail.com) nebo telefonicky (Lukáš Másilko, 775 315 421) do 30. 6. 2011.

2 komentáře:

  1. Heeeej Estrella!!! A ty tam jedes? Ja bych byla mrte zvedava na toho Brazilce! :) Ale tou dobou uz budu odletena do Spain tak nic no. :D Ale jestli tam pojedes, musis tu dat kazdopadne report!!!

    OdpovědětVymazat
  2. pokud budu aspoň trochu moct, tak pojedu a report sem zajisté poskytnu

    OdpovědětVymazat